Luotettava huolto-
palvelu Oulussa

Oulun Testikuva L. Tiusanen Ky on vuonna 1968 perustettu oululainen huoltoliike. Meiltä löytyy vuosien erikoisosaamista erityisesti myymäläelektroniikan ja ravintolatekniikan huolloista ja asennuksista. Huollamme myös eri maahantuojien televisiot, viihde-elektroniikkalaitteet, kodinkoneet sekä sähkötyökalut.

Tutustu palveluihimme tai tule käymään!

Huolto- ja asennuspalvelut

Huollamme vuosien kokemuksella niin kotitalouksien kuin yritystenkin laitteita ja koneita. Oli kyse sitten kodinkoneista tai pullonpalautusautomaatista, meiltä saat asiantuntevaa palvelua aina huollon alkukartoituksesta vaativiin huoltotöihin. Suoritamme huoltojen lisäksi myös ravintolatekniikan ja myymäläelektroniikan sekä Kärcher-autonpesukoneiden ja Samsung-videoseinien asennuksia.

Kärcher Center

Kärcher Centeristämme saat asiantuntevaa palvelua kaikissa Kärcher-puhdistuslaitteisiin liittyvissä asioissa. Valikoimastamme löydät toimivat laiteratkaisut niin ammatti- kuin kotitalouskäyttöön. Meiltä saat myös laitteita täydentävät tarvikkeet ja varaosat, ja toimimme myös valtuutettuna Kärcher-huoltona.

Varaosat ja tarvikkeet

Huoltopalveluiden lisäksi saat mm. edustamiemme merkkien kodinkoneiden,  sähkötyökalujen sekä ravintola- ja myymäläelektroniikan varaosat ja tarvikkeet.
Kerro mitä etsit, me autamme sinua löytämään tarvittavan.

Säästä ympäristöä

Laitteen huolto kannattaa! Pidennät laitteen käyttöikää huomattavasti huoltamalla sen ammatilaisella uuden ostamisen sijaan.

Kuinka voimme auttaa?

Mikäli tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista huoltopalvelua,
myös haastavimmissa huolloissa – me autamme mielellämme.