Huolto- ja
asennuspalvelut

Oulun Testikuva L. Tiusanen Ky on erikoistunut erityisesti myymälöiden ja ravintoloiden elektroniikka- ja tekniikkalaitteiden huoltoon ja asennuksiin. Huollamme luotettavasti ja ammattitaidolla niin yksityisten kuin yritystenkin koneita ja laitteita, aina pienistä kodinkoneista tölkin- ja pullonpalautusautomaatteihin ja suuriin teollisuusvaakoihin. Meiltä onnistuu myös erikoisosaamista vaativat Kärcherin autonpesukoneiden ja itsepalvelupesuloiden letkuratojen sekä Samsung-videoseinien huollot ja asennukset.

Ota yhteyttä ja varaa huolto- ja asennuspalvelut meiltä!

Huoltopalvelut vuosikymmenien kokemuksella

Meillä on useiden kymmenien vuosien kokemus erilaisista laitehuolloista. Korjaamme ja huollamme mm. kassapöydät, hälytinlaitteet, vaa´at, pehmiskoneet, paistopisteiden uunit sekä ravintoloiden lämpölaitteet. Asiantuntijoillamme löytyy erikoisosaamista mm. teollisuusvaakojen, tuotesuojajärjestelmien, myymäläelektroniikan sekä ravintolatekniikan huolloista.

Olemme useiden merkkien valtuutettu huoltoliike ja meiltä saat merkkikohtaiset
varaosat ja tarvikkeet kaikille edustamillemme merkeille.

Meiltä myös takuuhuollot

Valtuutettuna merkkihuoltona suoritamme myös edustamiemme merkkien takuuhuollot ammattitaidolla. Takuuajat ja -säädökset vaihtelevat merkeittäin, joten olethan aina ensin yhteydessä maahantuojaan.

Maahantuojien tukinumerot

Candy 09 4272 0202
LG 0800 05454
Samsung 03-06227515

Tilaa huolto- ja
asennuspalvelut meiltä

Meiltä saat vaativatkin huolto- ja asennuspalvelut. Huoltoa tilatessa, ilmoita laitteen merkki, malli ja sarjanumero. Voit tilata huollon joko soittamalla tai alla olevalla lomakkeella.