Kärcher huolto ja myynti

Huoltamalla Kärcher-koneet ja laitteet ammattilaisella, pidennät niiden käyttöikää huomattavasti. Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa laitteisiin liittyvissä asioissa. Valtuutettuna Kärcher-huoltona huollamme ammattitaidolla niin koti- kuin ammattikäyttöön tarkoitetut Kärcher-koneet ja laitteet, aina imureista suuriin siivouskoneisiin. Suoritamme myös erikoisosaamista vaativien, kuten autonpesukoneiden ja itsepalvelupesuloiden letkuratojen huollot ja asennukset.

Kärcher Center – tule tutustumaan

Toimipisteessämme toimii myös Kärcher Center, jossa voit tutustu Kärcher-laitteiden ja tarvikkeiden kattavaan tarjontaan. Me autamme mielellämme löytämään juuri tarpeisiisi soveltuvan laitteen, oli kyse sitten kotitalouksien puhdistuslaitteista tai ammatti- ja teollisuuskäyttöön tarkoitetuista koneista. Tule pistäytymään myymälässämme (Maaniitykuja 9, Oulu)!

Meiltä myös Kärcher-varaosat ja tarvikkeet

Meiltä saat alkuperäiset Kärcher-varaosat ja tarvikkeet. Kärcherin takuukäytäntö ja varaosien hyvä saatavuus auttavat pitämään laitteesi ja koneesi toimintakuntoisena pitkään. Kauttamme saat mm. Kärcherin painepesurien, imureiden, hyörypuhdistimien ja kuivajääpuhaltimien varaosat ja tarvikkeet sekä lakaisu- ja imulakaisukoneisiin, kiinteistönhoitokoneisiin ja ajoneuvojen pesukoneisiin soveltuvat osat.

Tilaa Kärcher-huolto
kätevästi verkosta

Voit tilata Kärcher-laitteellesi huollon kätevästi verkkosivujemme kautta.
Lähetä huollettavan laitteen tiedot (malli ja sarjanumero), niin olemme sinuun yhteydessä.